URHEILUKUMMIT

LASTEN JA NUORTEN LIIKUNNAN TUKENA

Urheilukummit lasten ja nuorten liikunnan tukena

Tilanne maailmalla ja Suomessa on poikkeuksellinen. Koronavirus COVID-19:n vaikutukset elämän eri osa-alueisiin ovat jo nyt olleet valtavat. Ikävä tosiasia on, että viruksen kerrannaisvaikutukset tulevat kuitenkin näkymään vasta tulevien vuosien aikana.

Yksi merkittävimmistä osa-alueista, myös kansantaloudellisesti katsottuna, on lasten ja nuorten liikunta. 

Lasten ja nuorten liikunnassa esikuvat luovat pohjaa liikuntaharrastukselle ja ylipäätään liikunnasta sekä urheilusta kiinnostuneille. Erityisesti huipulle pyrkivien urheilijoiden osalta, esikuvilla on jopa kriittinen merkitys. Esikuvia ei kuitenkaan synny ilman liikunnan harrastajia ja yleistä liikunnallisuutta lapsuus- sekä nuoruusiässä. 

Lapsuudesta alkava liikunnallinen elämäntapa luo perustan myös kansainvälisten huippu-urheilijoiden kasvutarinoille.

Jokainen euro ja jokainen auttava käsi on erityisesti tässä vaiheessa kultaakin kalliimpaa, jotta suomalaiset lapset ja nuoret saadaan jatkossakin pidettyä liikkeessä. Tämän ansiosta saamme myös jatkossa kokea unohtumattomia elämyksiä huippu-urheilun parissa.

Edellä mainituista syistä, me haluamme olla mukana tekemässä hyvää. Jokaisesta tämän kategorian myydystä kasvosuojuksesta Urheilukummit lahjoittavat viisi euroa suomalaisen liikunnan ja liikuntaosaamisen kehittämiseen.

Urheilukummit koostuvat urheilualan ammattilaisista ja -vaikuttajista. Lahjoituskohteen/kohteet päättää erikseen määritetty johtoryhmä. Lahjoituskohde/lahjoituskohteet päätetään erillisten hakemusten perusteella.

Otathan meihin yhteyttä mikäli Sinä haluat mukaan Urheilukummien toimintaan.

Yhdessä tekemällä kohti parempaa huomista.

Yhteystiedot

URHEILUKUMMIT

Sami Joru
Puh. 050 525 6114
email: urheilukummit@gmail.com
urheilukummit.fi

Jätä meille viesti

4 + 6 =